Arhitektonsko projektiranje i upravljanje projektima

O NAMA

Dugogodišnje iskustvo u pružanju najkvalitetnijih usluga arhitektonskog projektiranja i upravljanja projektima širokog spektra projekata za privatne i poslovne klijente.

Naš uspjeh definiramo ne samo prekrasnim i iznimnim projektima koje realiziramo, već i predanošću i vještinama našeg tima te sjajnim odnosima koje razvijamo s našim klijentima.

To postižemo pružajući personaliziranu uslugu prilagođenu vašim jedinstvenim potrebama. Cilj nam je pomoći svakom klijentu da ostvari svoje želje, individualnim pristupom s kojim ostvarujemo maksimalnu vrijednost i kvalitetu buduće nekretnine.

Nudimo širok raspon arhitektonskih usluga, uključujući arhitektonsko projektiranje, planiranje, upravljanje projektima i još mnogo toga. Imamo dokazano iskustvo u pružanju visokokvalitetnih, inovativnih i troškovno učinkovitih arhitektonskih rješenja.

Analiza prostornih mogućnosti

Idejni projekti

3D modeli i vizualizacije

Glavni projekti

Izvedbeni projekti

Dizajn interijera

Tehničko savjetovanje

Vođenje projekta

Inspirirani smo vašim stilom života

Individualni pristup svakom projektu
Prva i najvažnija faza svakog arhitektonskog projekta je ispitivanje mogućnosti i jasno razumijevanje vaših želja i zahtjeva investitora. U ovoj fazi pažljivo slušamo vaše ideje i tražimo način kako ih možemo ostvariti i uključiti u projekt.
Detalji su važni
Bilo da se radi o fazi planiranja ili fazi izrade projektne dokumentacije, vaše ideje neprestano implementiramo u nacrte. Ustrajno radimo, optimiziramo i usavršavamo vaše želje sve dok projekt ne bude baš onakav kakav želite da bude.
Na licu mjesta, na vrijeme i u okviru budžeta
Nakon ishođenja građevinske dozvole arhitektonskog projekta potrebno je odabrati odgovarajućeg izvođača. Ukoliko još niste pronašli građevinsku tvrtku možemo vam dati preporuku. Bez obzira koga odaberete, Processing d.o.o. će vas podržavati kroz cijeli proces i surađivati s izvođačima koji rade na projektu.

Što kažu naši klijenti

Katarina Bernadi
Katarina Bernadi
2022-12-16
Sve jako stručno, kvalitetno i brzo...Vrlo temeljiti, fokusirani na želje klijenta. Organiziran i profesionalni.
Kristina Nikolina
Kristina Nikolina
2022-12-16
Saslušali su sva naša pitanja i na sva smo dobili dobre i argumentirane odgovore. Trude se da klijent bude zadovoljan i upoznat sa svime tako da nema neugodnih iznenađenja. Svaka preporuka!
Maja Kegalj
Maja Kegalj
2022-12-16
Jako sam zadovoljna uslugom, vrlo ljubazni, ugodni ,susretljivi, slobodni za kontakt u bilo kojem trenutku, u slucaju potrebe opet cemo kontaktorat iste
Matija Simun
Matija Simun
2022-12-16
Projekt je napravljen sukladno ocekivanjima, strucni i ljubazni. Sve pohvale.
Marko Biskupović
Marko Biskupović
2022-12-16
U jako kratkom roku odrađen dogovor, pregled i cijeli projekt. Posao je odrađen stručno i u roku. Za svaku preporuku
Ana Šarić
Ana Šarić
2022-12-16
Profesionalan odnos i postivanje dogovora, sve je napravljeno u dogovorenom vremenu.
Marija Boban
Marija Boban
2022-12-16
Od prvog kontakta bili su izuzetno profesionalni i ljubazni. Dali su mi odlične prijedloge ali su i poslušali moje želje. Tim arhitekata i voditelja projekta za svaku preporuku. S njima sam ugovorila idejni i glavni projekt a dobila sam i savjetovanje i pomoć u rješavanju problema oko zemljišta.
A J
A J
2022-09-01
Odličan tim za projektiranje i vođenje projekata
COPYRIGHT @ 2023 PROCESSING d.o.o. | WEBY BY KUH@DA