Dugogodišnje iskustvo u pružanju najkvalitetnijih usluga arhitektonskog projektiranja i upravljanja projektima širokog spektra projekata za privatne i poslovne klijente.

Naš uspjeh definiramo ne samo prekrasnim i iznimnim projektima koje realiziramo, već i predanošću i vještinama našeg tima te sjajnim odnosima koje razvijamo s našim klijentima.

To postižemo pružajući personaliziranu uslugu prilagođenu vašim jedinstvenim potrebama. Cilj nam je pomoći svakom klijentu da ostvari svoje želje, individualnim pristupom s kojim ostvarujemo maksimalnu vrijednost i kvalitetu buduće nekretnine.

Ova filozofija potiče klijente da nam se uvijek iznova vraćaju i preporučuju naše usluge svojim prijateljima i kolegama.

Mi smo s vama na svakom koraku, u svim fazama projekta, od ideje do realizacije, uključujući projektiranje, vođenje investicija i projekata kao i tehničko savjetovanje.

Također, neprestano se razvijamo, proširujemo svoje tehničko znanje kako bismo se prilagodili najnovijim propisima i trendovima.

Inspirirani smo vašim stilom života

01

Vaš dom je vjerojatno najvažnija imovina koju posjedujete; vaš prostor za život, rad, opuštanje i zabavu. Dakle, kada dođe vrijeme za promjene, vjerujemo da vi i vaš dom zaslužujete najbolji tretman i pažnju posvećenu detaljima. Bilo da razmišljate o adaptaciji, rekonstrukciji ili novogradnji, nastojimo stvoriti inovativne prostore i okruženja posebno prilagođena vama i potrebama vaše obitelji. Svaki projekt nam je izazov kojim nastojimo stvoriti jedinstvenost i individualnost s krajnjim ciljem zadovoljenja vaših specifičnih želja poštujući određeni budžet i vremenske okvire.

Individualni pristup svakom projektu

02

Prva i najvažnija faza svakog arhitektonskog projekta je ispitivanje mogućnosti i jasno razumijevanje vaših želja i zahtjeva investitora. U ovoj fazi pažljivo slušamo vaše ideje i tražimo način kako ih možemo ostvariti i uključiti u projekt. Vodit ćemo vas kroz cijeli proces od početka do kraja i objasniti sva složena područja oko planiranja, građevinskih propisa i ugovora o gradnji. Naši arhitekti će vas uvijek savjetvati o svim mogućnostima ili potencijalnim rizicima s kojima se možete susresti. Nakon što se usklade mogućnosti i želje, definiraju se rokovi te se kreće u izradu projektne dokumentacije.

Detalji su važni

03

Bilo da se radi o fazi planiranja ili fazi izrade projektne dokumentacije, vaše ideje neprestano implementiramo u nacrte. Ustrajno radimo, optimiziramo i usavršavamo vaše želje sve dok projekt ne bude baš onakav kakav želite da bude.

Prirodno svjetlo, materijali, tehnologija i održivost igraju važnu ulogu u procesu projektiranja. Volimo detalje, otvorene prostore, funkcionalne kuhinje a posebnu pažnju posvećujemo vanjskom dijelu kuće. Naše ideje ćemo podijeliti s vama kako biste one najbolje mogli iskoristiti u svom projektu.

U vašem projektu će sudjelovati i naši suradnici koji će biti posvećeni detaljima vezano za konstrukciju, elektroinstalacije, grijanje i hlađenje prostora kao i ostale specifične zahtjeve ili potrebe.

Širina našeg iskustva i volja da stalno isprobavamo nešto novo izdvajaju nas od konkurencije.

Na licu mjesta, na vrijeme i u okviru budžeta

04

Nakon ishođenja građevinske dozvole arhitektonskog projekta potrebno je odabrati odgovarajućeg izvođača.

Ukoliko još niste pronašli građevinsku tvrtku možemo vam preporučiti neku od tvrtki s kojima imamo suradnju.

Preuzimamo ulogu tehničkog savjetovanja i vođenja investicije i projekta.

Bez obzira na kompleksnost vašeg projekta,s vama smo od početka do kraja.